Na 15 jaar in de Spaanse Polder gevestigd te zijn geweest, verhuizen wij het 3e kwartaal van dit jaar naar de Vlaardingweg 50 in Rotterdam. Dat lijkt een afstand, maar in werkelijkheid is dat maar 1,3 km verderop om precies te zijn!

Ons nieuwe pand is een modern gebouw dat voldoende ruimte biedt voor ons breed assortiment aan bouwmaterialen. Hier zullen wij ook genoeg ruimte hebben voor een showroom, waar wij onze producten zullen presenteren. Ook zullen wij beschikken over een eigen ruime parkeerplaats.

Arsenius zal net als nu goed bereikbaarheid zijn met de auto en het openbaar vervoer.

Check regelmatig onze website voor updates. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen, en wij hopen u in de toekomst in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen.
06-04-2021
UPDATE

Het is tijd voor een update omtrent de verhuizing. Nadat de eerste paal geslagen was, werd de fundering gelegd. Een goede fundering is de basis voor een groot en sterk pand, zoals het pand van Arsenius wordt met o.a het laaddonk. Deze ruimte wordt gebruikt voor het laden en lossen. Ook de constructie staat. Dat laat meteen de omvang van het pand zien. Niet alleen aan oppervlakte, maar ook in hoogte. Nadat de constructie geplaatst is, werden de vloeren en het dak geplaatst. De broodjesvloer is gelegd en we hebben vloerverwarming! Daar profiteren we allemaal van als het weer winter wordt. De bouwers zijn druk bezig met het afronden van het bouwproject.

Wij zijn getuigen van het proces dat vordert en daar zijn wij enorm trots op. We moeten nog even geduld hebben voordat we echt gaan verhuizen, maar zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor de nieuwste updates.31-05-2021
UPDATE
We zijn inmiddels 2 maanden verder dus het is weer tijd voor een update omtrent de verhuizing. De casco verbouwing is bijna afgrond. Er word hard gewerkt aan alle beveiligingssystemen in en rondom het pand. Ondertussen worden de vloeren gelegd. En als kers op de taart worden alle glazen wanden geplaatst. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat. Dan kan de grote verhuizing pas echt beginnen!

16-09-2021
UPDATE

Het einde van de verbouwing is in zicht! De laatste technische & constructuele werkzaamheden worden afgerond. Daarna kunnen wij eindelijk beginnen met inrichten. Zie hieronder een snelle rondleiding van ons gloednieuwe pand.

 

 

© 2013 - 2021 Arsenius Bouwmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel