Verwarming → Heaters

Heaters

De Reventon heater is een simpel, effectief indirect gestookte luchtverwarmer met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Door een uitgebalanceerd ontwerp en een uitgekiende combinatie van ventilator, wisselaar en uitblaasmogelijkheden, is een optimale verwarming van de ruimte mogelijk, of het nu gaat om een winkel, het winkel - magazijn of een werkplaats.

Indirect gestookte luchtverwarming

Bij indirect gestookte luchtverwarming pompt uw cv-ketel warm water naar het luchtverwarmingstoestel om verwarmingselementen op temperatuur te brengen. Vervolgens wordt de lucht in uw woning aangezogen, langs de elementen gehaald en daarna verwarmd weer uw huis in geblazen. Op deze manier blijft het lekker warm in huis zonder het gebruik van radiatoren.

Direct gestookte luchtverwarming

Bij direct gestookte luchtverwarming is het verwarmingstoestel aangesloten op uw gasaansluiting; deze toestellen hebben hun eigen gasverbrandingselementen die ervoor zorgen dat de aangezogen lucht uit uw woning wordt opgewarmd. Vaak zijn direct gestookte luchtverwarmingstoestellen vrij groot (formaat van een koelkast), waardoor ze in nieuwbouwwoningen minder vaak worden gebruikt.

 

 

Sorteer op
© 2013 - 2024 Arsenius Bouwmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel